Rólunk

Családi vállalkozásunkat nyomdaipari mérnökként alapítottuk és üzemeltetjük immáron 1998 óta. Először betéti társaságként majd pedig jelenlegi formájában Print Solving Kft. néven.

Partnereink nagy részével hosszú évek óta dolgozunk együtt, akik méltányolják és értékelik a szolgáltatások gyorsaságát, hogy mindig  Megoldásra Törekszünk illetve a rugalmas munkavégzést és az elvárt minőséget. Számunkra rendkívüli jelentőséggel bír a partnerek megelégedettsége, amely a legjobb értékmérője a munkánknak. Az elvárt minőség mellett rugalmas határidővel és kedvező árakkal háláljuk meg a megrendelők bizalmát.

Partnereink között viszonteladók és közvetlen felhasználók is vannak, akik számára széles termékválasztékot kínálunk. Fő tevékenységi körünk a jelöléstechnikai alapanyagok gyártása és forgalmazása, ezen belül az öntapadó címke termékkör és segédanyagai. Természetesen ezen felül minden hagyományos vagy digitális nyomdatechnikával előállítható terméket is készítünk.

Megrendelőink között vannak nagy volumenben rendelő vállalatok, de akadnak minimális mennyiséget igénylő vevők is. Nekünk mindenki elégedettsége fontos, mert hozhatja úgy az élet hogy a kis vevők jelentős ügyfelekké válhatnak.

Bíztatjuk és várjuk leendő ügyfeleinket, nézzék meg termék kínálatunkat és kérjenek ajánlatot!

Telefon

+36 30 9815143

Email

info@print-solving.com

Iroda

Magyarország, 9026 Győr, Tarcsay Vilmos 19.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
08:00 - 17:00